Nezvanično: Ubijen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer

Večeras nešto posle 20 sati u Panami je ubijen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, saznaje Blic.

30.09.2022. 21:54
  • Podeli:
radoje zvicer foto  detective-info comuaINFO.jpg Foto: detective-info.com.ua

Istražni organi Srbije su obavešetni o likvidaciji Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana, navodi list i dodaje da zvanične podatke po protokolu bi trebalo da da Europol, piše Blic.

Prema ranijem pisanju medija, on je ubijen u kući u Panami.

Na vođu kavačkog klana pokušano je više atentata. Zvicer je izrešetan pretprošle godine usred dana dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu.

Radoje Zvicer jedan je od uticajnijih ljudi u kriminalnim krugovima poslednjih godina. 

Pored Slobodana Kašćelana, označen je kao vođa kavačkog klana, za koji se vezuje trgovina narkoticima, ubista i brojna druga krivična dela.

Zvicer se nalazio od februara prošle godine u bekstvu, nakon što je uhapšena grupa Veljka Belivuka u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()