U požaru u Železniku povređene tri osobe, na Zvezdari stradala jedna

Dve osobe sa teškim povredama prevezene na Urgentni centar, jedna koja se nagutala dimom prevezena na VMA, ekipa Hitne pomoći na Zvezdari zatekla ugljenisano telo

20.12.2022. 09:51
  • Podeli:
vatrogasci_KCS_Pixell Foto M.M.PIXSELL-1663596904683.webp Foto: M.M./PIXSELL

Tri osobe su povređene, od kojih dve teško, u velikom požaru koji je sinoć izbio u Ulici Radnih akcija 93a, u beogradskom naselju Železnik, rečeno je jutros Tanjugu iz Hitne pomoći.

Ekipe Hitne pomoći su angažovale tri vozila, a dve osobe su sa teškim povredama prevezene na Urgentni centar, dok je jedna koja se nagutala dimom prevezena na VMA.

Iz Vatrogasne službe noćas su rekli Tanjugu da je požar zahvatio samački hotel i da je na lice mesta poslato osam vatrogasnih vozila sa 32 vatrogasca.

U požaru koji je rano jutros izbio u beogradskoj opštini Zvezdara stradala je jedna osoba, prenosi RTS. Požar je izbio oko 4.30, u Lokrumskoj ulici na Zvezdari.

Ekipa Hitne pomoći je na licu mesta zatekla ugljenisano telo, izjavila je za RTS dr Ivana Stefanović iz Hitne pomoći.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()