Tužilaštvo predložilo pritvor trojici osumnjičenih zbog napada na ekipu Hitne pomoći

Lekar, tehničar i vozač Hitne pomoći, povređeni su u Beogradu, kada su tri osobe bejzbol palicama nasrnule na njih

01.05.2023. 14:21
  • Podeli:
hitna pomoć youtube @EmergencyReporterSRB-643fcdf890771.webp Foto: Youtube/Printscreen/@EmergencyReporterSRB

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor trojici osumnjičenih zbog napada na ekipu Hitne pomoći.

Osumnjičeni su na saslušanju delimično priznali izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje, odnosno priznali su da je došlo do sukoba i fizičkog napada na ekipu Hitne pomoći, saopšilo je Tužilaštvo. 

U daljem toku postupka Tužilastvo će ispitati oštećene, svedoke očevice, pregledaće se video nadzor kritičnog događaja, naloziće se medicinsko veštačenje radi utvrđivanja vrste i težine nastalih povreda kod oštećenih, i eventualno će se prikupiti drugi neophodni dokazi. 

Nakon sprovedenog dokaznog postupka, javnost će biti obaveštena o konačnom ishodu.

Podsetimo, lekar, tehničar i vozač Hitne pomoći, povređeni su u Beogradu, kada su tri osobe bejzbol palicama nasrnule na njih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()