Tri osobe povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu

Povređeni su hospitalizovani, u svesnom su stanju i komunikativni su

14.05.2023. 15:49
  • Podeli:
saobraćajna neesreća pixabay-1665912032931.webp Foto: Pixabay

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu kod "Japanskog cveta", povređena su trojica muškaraca, saznaje Telegraf.rs.

Njihovo vozilo je izletelo sa puta, oko 14:25 časova, prevrnulo se. Na mestu udesa, sa koga su kola Hitne pomoći povređene jednog po jednog prevezla u bolnicu, ostao je smrskani automobil "pežo 206".

Povređeni su hospitalizovani, u svesnom su stanju i komunikativni su, javio je Tanjug.

Prema informacijama, do koji došao Telegraf.rs, otac, sin i njihov prijatelj, koji su nalazili u vozilu, udarili su u ogradu. Oni su se vozili iz pravca Zrenjanina, što pokazuju tragovi kočenja, naveo je taj portal.

Uviđaj je u toku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()