Šestomesečna beba preminula u Kuršumliji, tužilaštvo naložilo obdukciju

Dete je prethodnog dana pregledano u ovoj zdravstvenoj ustanovi, gde joj je, tvrde nadležni, prepisana odgovarajuća terapija

31.01.2023. 15:19
  • Podeli:
hitna_pomoc_foto_pixabay.jpg Foto: Pixabay

U Hitnu pomoć Doma zdravlja u Kuršumliji primljena je šestomesečna beba koja nije davala znake života.

Dete je prethodnog dana pregledano u ovoj zdravstvenoj ustanovi, gde joj je, tvrde nadležni, prepisana odgovarajuća terapija, javio je RTS.

Više javno tužilaštvo u Prokuplju naložilo je obdukciju zbog smrti šestomesečne bebe koja je, u noći između petka i subote, bez znakova života primljena u Dom zdravlja u Kuršumliji.

Prema rečima direktorke Doma zdravlja u Kuršumliji Uranije Petrović, beba je prethodnog dana pregledana u toj zdravstvenoj ustanovi. Prepisana joj je, kako direktorka tvrdi, odgovarajuća terapija za respiratornu infekciju, povišenu temperaturu i povraćanje.

Obdukcija je objavljena u Nišu, a rezultati koji će pokazati uzrok smrti očekuju se narednih dana. Takođe je naložen vanredni unutrašnji nadzor postupanja lekara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()