Saslušana supruga hirurga sa VMA: Svedočenje o teškom zlostavljanju koje je trpela

Zbog povrede ruke, operisana je na VMA, i njen oporavak dobro teče.

21.03.2023. 12:06
  • Podeli:
silovanje zločin ubistvo nasilje pixabay-1663917448997.webp Foto: Pixabay

U nastavku postupka koji se vodi protiv N. O. (48), poznatog hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno pretukao svoju ženu (42), u porodičnoj kući u Zemunu, danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saslušana oštećena, doktorova supruga.

Ona je danas, u potpunosti ponovila svoje tvrdnje, odnosno iskaz dat policiji nakon hapšenja supruga, kada je rekla da ju je muž od početka januara do početka februara, u više navrata, šutirao nogama u telo i glavu, udarao rukama i raznim predmetima. Tada joj je, navodno, nanosio teške telesne povrede, javljaju Novosti.

Takođe, tvrdila je i da ju je muž davio kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao. Poslednji put, povrede su joj nanete u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomljena su joj 4 rebra i leva laktična kost.

Zbog povrede ruke, operisana je na VMA, i njen oporavak dobro teče.

Podsetimo, pre oštećene, u Tužilaštvu su saslušani njen brat koji je potvrdio sestrine reči, policajac koji je bio na uviđaju, kućna pomoćnica, ali i prijateljica.

Ove dve svedokinje rekle su da im se pretučena žena žalila na muža, ali da ni jedna od njih nikada nije video da je on vređa ili tuče.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()