Pucnjava u Borči: Ranjeni mladić prevezen na reanimaciju

Nezvanično, mladić je ranjen kada je na njega na ulici pucao drugi muškarac, koji je potom pobegao a za kojim policija intenzivno traga

03.02.2023. 20:27
  • Podeli:
POLICIJA_PU zadarska-63919de8f2453.webp Foto: PU zadarska

Jedan mladić je ranjen u pucnjavi koja se večeras dogodila u beogradskom naselju Borča. Prema nezvaničnim saznanjima, mlađi muškarac je nakon svađe izvadio pištolj i u pravcu drugog ispalio jedan metak koji je ovoga pogodio u donji deo leđa.

Nakon ranjavanja, mladić je pobegao u nepoznatom pravcu, dok je ranjeni ostao da leži u lokvi krvi. Policiju su pozvali slučajni prolaznici koji su primetili su ranjenog mladića.

Prema saznanju Blica, policija je na mestu pucnjave pronašla jednu čauru, tragove krvi i dokumenta na ime Nikola R, koji ima kriminalni dosije. Policija je na području Palilule krenula u potragu za napadačem. Kraj je blokiran, a potraga je u toku, rekao je izvor Blica.

Ekipa Hitne pomoći prevozla je mladića u bolnicu u Zemunu na reanimaciju. Njega je, navodno, otac ranjenog dovezao do Doma zdravlja u Borči, odakle ga je preuzela ekipa Hitne pomoći.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()