Produžen pritvor hirurgu sa VMA osumnjičenom da je pretukao suprugu

Nikola O. se na saslušanju nakon hapšenja branio ćutanjem.

31.03.2023. 16:37
  • Podeli:
zatvor kragujevac 1 nebojša raus tanjug-1668521766839.webp Foto: Nebojša Raus/Tanjug

Hirurgu sa Vojno-medicinske akademije Nikoli O., koji je uhapšen 1. februara zbog sumnje da je pretukao suprugu, produžen je pritvor za još 30 dana.

Pritvor mu je produžen na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Branilac osumnjičenog advokat Đorđe Kalanj rekao je juče za Tanjug da je osumnjičeni delimično priznao nasilje u porodici, dok je negirao neke radnje koje mu se stavljaju na teret.

Nikola O. se na saslušanju nakon hapšenja branio ćutanjem.

Podsetimo, lekar je osumnjičen da je od početka januara do početka februara svoju suprugu udarao rukama i nogama po glavi i celom telu, kao i predmetima u nameri da je teško povrede.

Takođe, sumnja se da je davio kablom, čupao za kosu, upućivao joj pretnje, vređao i ponižavao je.

Osumnjičeni joj je naneo višestruke povrede glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su joj polomljena dva rebra, kao i leva laktična kost. Te povrede se kvalifikuju kao teška telesna povreda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()