Privedeni napadači na srpskog mladića na KiM, povređeni se oseća dobro

Trojica Albanaca ranila su, posle komšijske svađe, 20-ogodišnjeg Bobana Đuzića sa dva uboda nožem dva puta u predelu ramena, on je smešten u bolnicu u srpskom selu Pasjane i oseća se dobro

03.02.2023. 18:47
  • Podeli:
Boban Đuzić_napad_izboden nožem_Foto Tanjug STR (2)-63dd5d73c9c08.webp Foto: Tanjug / STR

Dvadesetogodišnji mladić srpske nacionalnosti Boban Đuzić, izboden je danas nožem u predelu ramena, u selu Mogila, u opštini Klokot, potvrđeno je za Tanjug iz izvora u Kosovskoj policiji regiona Gnjilane.

Kako je rečeno dopisniku Tanjuga, Đuzića su ranila trojica Albanaca posle komšijske svađe i oni su privedeni. Đuzić se oseća dobro i nalazi se u bolnici u srpskom selu Pasjane, potvrdio je njegov brat Dušan.

"Moj brat je šetao psa i kada je se vraćao kući, prišla su mu trojica Albanaca sa leđa, i dok ga je jedan držao, drugi ga je ubo nožem dva puta. Onda ih je treći razdvojio. Odmah smo ga odvezli u ambulantu u Vrbovcu, odakle je posle ukazane pomoći, prebačen u bolnicu u Pasjanu", rekao je Dušan Đuzić.

Da se Boban Đuzić nalazi u bolnici u Pasjanu, potvrdio je za Tanjug i direktor te ustanove, doktor Zoran Perić.

"Negde oko 13 časova se Boban Đuzić javio sa ubodnim ranama u predelu lopatice u ambulantu u Vrbovcu.  Tamo mu je medicinsko osoblje pružilo osnovnu pomoć, zaustavljeno je krvarenje, zbrinut je i poslat u Pasjane gde su ga primili Bojan Đorić hirurg i radiolog Dejan Jocić. Oni su ga zbrinuli i obradili rane. Đuzić ima dve ubodne rane u predelu leve lopatice, rane su ušivene, previjen je, urađena je kompletma dijagnostika, rendgen, ultrazvuk, ordinirana mu je terapija  i on se nalazi na internem odeljenju i u stabilnom je stanju", rekao je dokor Perić.

On je dodao da je Đuzić imao sreće jer je pogođena kost, s obzirom da su rane prilično duboke.

Selo Mogila je multietničko selo u opštini Klokot, nedaleko od Kosovske Vitine. U selu žive Srbi, Albanci i Romi.

  • Podeli: