Pripadnici ROSU pretukli dvojicu srpskih mladića kod Leposavića

Mladiće su presrela su dva džipa iz kojih je izašlo oko osam uniformisanih specijalaca.

08.03.2023. 11:14
  • Podeli:
Kosovo_Policija_ROSU_Foto Antonio Ahel ATAImages Pixsell-1667662732148.webp Foto: Antonio Ahel / ATA Images / Pixsell

Pripadnici specijalne jedinice policije samoproglašenog Kosova ROSU pretukli su dvojicu srpskih mladića u selu Jošanica kod Leposavića.

Pretučeni mladići iz Jošanice čiji su inicijali L.Đ. (23) i Đ.M. (24) nalaze se na Odjeljenju hirurgije u Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici i njihovo stanje je pod nadzorom i za sada bez komplikacija.

Đ.M. je rekao da se sa L.Đ. sinoć automobilom vozio selom kada su ih pripadnici ROSU zaustavili, izvukli i počeli da udaraju.

On je ispričao da su sinoć u 19.30 časova krenuli polako kolima kroz selo da traže njegov izgubljeni telefon, a presrela su ih dva džipa iz kojih je izašlo oko osam uniformisanih specijalaca.

"Prišli su, izvukli nas iz kola i počeli da maltretiraju. Udarali su nas u glavu u rebra i kada su shvatili da ovde živimo pustili su nas da odemo kućama. Obojica smo u bolnici na hirurgiji", rekao je Đ.M. za "Kosovo onlajn" i dodao da slučaj nisu prijavili policiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()