Pola tone marihuane zaplenjeno na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom

Crnogorska Agencija za nacionalnu bezbednost, u saradnji sa kolegama iz Srbije, proverava firmu 'Rojal šped' iz Bandića, u čijem je kamionu navodno pronađen milionski tovar droge

09.03.2023. 16:38
  • Podeli:
marihuana Gostun MUP Srbija-640aee4693f8d.webp Foto: MUP Srbije

Srpska policija uhapsila je Miroslava Đurića iz Loznice, državljanina Srbije čija je firma registrovana u Danilovgradu. Pregledom cisterne-kamiona na graničnom prelazu Gostun na ulasku u Srbiju iz Crne Gore, pronađeno je oko 500 kilograma marihuane, saznaju Vijesti u Agenciji za nacionalnu bezbjednost Crne Gore.

ANB u saradnji sa kolegama u Srbiji proverava firmu "Rojal šped" sa sedištem u Bandićima, u čijem su kamionu (DG-AT053), kako je Vijestima rečeno, pronašli milionski tovar marihuane, prenosi RTS. Trenutno se obavljaju operativne provere i cisterna je odvezena na precizno vaganje tovara, saznaju Vijesti

Kamion je zaustavljen na ulazu u Srbiju na graničnom prelazu Gostun, a prema prvim podacima, sumnja se da ima najmanje pola tone narkotika. Kamion je, tvrdi sagovornik Vijesti, u Crnu Goru ušao 4. marta kada je isporučio plin za firmu "Petrol".

U registru Privrednog suda firma "Rojal šped" je osnovana 2. juna 2021. godine, za drumski prevoz tereta, sa ukupnim kapitalom od jednog evra, a vlasnik i osnivač je srpski državljanin Miroslav Đurić sa prebivalištem u Danilovgradu.

Prošle godine ta firma je imala mali promet, sudeći prema finansijskom iskazu predatom Upravi prihoda i carina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()