Petnaestogodišnjak teško povređen u Rakovici

Dečak je sa teškim telesnim povredama prevezen na VMA

20.10.2022. 09:13
  • Podeli:
mup rs policija saobraćajka.jpg Foto: MUP RS

U Beogradu je noćas povređen dečak (15), u saobraćajnoj nezgodi u Rakovici, kada je na njega naleteo automobil u Borskoj ulici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Glavni dežurni hirurg VMA, doktor Darko Mirković, je za RTS rekao da je sinoć oko 20 časova na Vojno medicinsku akademiju primljen dečak star 15 godina koji je, prema podacima drugih osoba, koristio telefon kada je ispao iz autobusa u Borskoj ulici.

Mirković je rekao da se radi o izuzetno teškoj telesnoj povredi i da je dečak životno ugrožen.

Osim ove, protekle noći su se desile četiri saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe lakše povređene.

U saobraćajnoj nezgodi kod Otvorenog tržnog centra u Novom Beogradu povređena jedna ženska osoba, koja je vozilom udarila u bankinu.

"Kolima Hitne pomoći je prevezena u besvesnom stanju. Primljena je u jedinicu intenzivne nege. Radi se o teškoj povredi, prelom vratne kičme sa posekotinama u pregledu glave i lica", naveo je dr Mirković.

Iz Obrenovca je na VMA primljeno troje povređenih u saobraćajnoj nezgodi.

"Dvoje je primljeno na dalje lečenje zbog preloma, a jedna osoba je vraćena na kućno lečenje", kazao je dr Mirković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()