Novi detalji nesreće u Rakovici: Dečak je iskočio iz autobusa, vozač će biti ispitan

Tužilaštvo se oglasilo povodom teške nesreće koja se sinoć dogodila u Rakovici, a nakon koje je životno ugrožen 15-godišnjak zbrinut na VMA.

20.10.2022. 15:25
  • Podeli:
Hitna pomoc.jpg Foto: beograd94

Kako se navodi u izjavi Tužilaštva, teško povređeni 15-godišnjak nalazi se na Odeljenu reanimacije VMA nakon nesreće koja se sinoć oko 20 časova desila u Rakovici.

Dežurni zamenik Drugog osnovnog javnog tužilaštva naložio je da se obavi razgovor sa vozačem autobusa i svedocima a, prema saopštenju Tužilaštva, njihove izjave će biti u izveštaju dostavljene Tužilaštvu.

Takođe je naloženo da se konsultuje i dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, s obzirom na to da se radi o maloletnim licima.

Najnoviji detalj koji se saznaje je da je dečak iskočio iz autobusa koji se saobraćao na liniji 50.

S obzirom da se radi o maloletniku, naloženo je da se konsultuje i dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo će nakon utvrđivanja svih činjenica vezanih za navedeni događaj doneti odluku o daljem postupanju, dodato je.

Dečaka, kako je ranije navedeno, nije pokosio automobil u Borskoj ulici kako su na početku preneli mediji, već je teško povređen nakon ispadanja iz autobusa.

Kako je ranije rečeno u Hitnoj pomoći, dečaku je konstatovano krvarenje u mozgu i prelom lobanje nakon što je ekipa po pozivu izašla na teren i nakon toga ga prevezla na VMA.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče oko 20 časova, a prema rečima prof. dr Darka Mirkovića, glavnog dežurnog hirurga VMA, dečak je životno ugrožen.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()