Nezapamćena tragedija u Novom Pazaru: U požaru stradalo četvoro dece

Otac dece ima opekotine na 45 odsto tela

05.03.2023. 09:47
  • Podeli:
vatrogasci pixabay-63923c6b0c831.webp Foto: Pixabay

Nezapamćena tragedija jutros je potresla Novi Pazar, kada je u požaru koji je izbio u naselju Jalija poginulo četvoro dece uzrasta od pola godine do pet godina, nakon što je buknuo požar u njihovom stanu u Ulici 12. srpske brigade.

Roditelji dece su povređeni i nalaze se na Intenzivnoj nezi Opšte bolnice u Novom Pazaru, potvrđeno je iz policije, prenosi Euronews Srbija.

Kako se navodi, požar je izbio rano jutros oko 7 časova, a na teren su odmah izašli vatrogasci, Hitna pomoć i policija.

Četvoro dece je poginulo na licu mesta, a lekari su mogli da konstatuju samo njhovu smrt.

Prema pisanju Euronewsa, otac dece je teško povređen i ima opekotine na 45 odsto tela, drugog, trećeg i četvrtog stepena.

Povređena žena je takođe u teškom stanju, gde je 18 odsto tela u opekotinama drugog i trećeg stepena.

Požar su, prema izjavama očevidaca, videli slučajni prolaznici koji su pokušali zajedno sa komšijama odmah i da pomognu ali nisu uspeli da priđu zbog jake vatre.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()