Muškarac uboden nožem na Voždovcu

Studentski centar 'Beograd' je saopštio da muškarac, koji je noćas ranjen na Voždovcu, nije izboden u Studentski dom '4. april', kako je prvobitno javljeno, nego je već povređen došao ispred tog objekta

25.05.2023. 08:24
  • Podeli:
policija-rotacija-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Muškarac star 29 godina uboden je nožem noćas u Ulici vojvode Stepe i sa teškim telesnim povredama prebačen je u dežurnu medicinsku ustanovu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

"Poziv o ubodu nožem dobili smo noćas u 00.58 sati. Ne karakterišu se svi ubodi nožem kao teške telesne povrede, ali ova jeste bila. Osim tog incidenta, dogodile su se i tri saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe lakše povređene i zbrinute u bolnicama", naveli su iz Hitne.

Ustanova Studentski centar "Beograd" saopštio je da muškarac, koji je noćas ranjen na Voždovcu, nije izboden u Studentski dom "4. april", kako je prvobitno javljeno, nego je već povređen došao ispred tog objekta.

"Muškarac o kom je reč nije izboden u Studentskom domu '4.april'. Taj muškarac je, sa već zadobijenim ubodnim ranama, došao ispred objekta studentskog doma, odakle ga je preuzela ekipa Hitne pomoći i pripadnici MUP-a Srbije", navedeno je u saopštenju Studentskog centra "Beograd".

Tanjugu je ranije u Hitnoj pomoći rečeno da je 29. godišnji muškarac uboden nožem noćas u Studentskom domu "4. april" u Ulici Vojvode Stepe i sa teškim telesnim povredama prebačen u dežurnu medicinsku ustanovu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()