Kosovo online: Ranjen Srbin u Gračanici

"Povređeni muškarac je hospitalizovan u bolnici "Simonida" i nije životno ugrožen", rekao je Trajković

02.10.2022. 13:26
  • Podeli:
policija-mup-rs-una.jpg

Ispred diskoteke na ulazu u Gračanicu iz pravca Lapljeg Sela, sinoć je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac Lj. M. (55) srpskog porekla iz Lipljana, a kako Kosovo onlajn saznaje, na njega je pucao jedan Albanac.

Komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković izjavio je da se za osumnjičenim i dalje traga.

"Povređeni muškarac je hospitalizovan u bolnici "Simonida" i nije životno ugrožen", rekao je Trajković za Kosovo onlajn.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()