Dva automobila noćas zapaljena u Zubinom Potoku

Vozila su pre oko nedelju dana bila registrovana na takozvane RKS tablice, navela je kosovska policija

30.03.2023. 15:40
  • Podeli:
Kosovska policija_Severna Kosovska Mitrovica_Foto Reuters-63949249505dc.webp Foto: Reuters

U Zubinom Potoku noćas su zapaljena dva automobila u vlasništvu Srba iz tog grada. Vozila su protekle noći oko 2 sata u 30 minuta, saopštila je Kosovska policija.

"Danas oko 08.15 sati, policijskoj stanici u Zubinom Potoku dvojica građana srpske nacionalnosti, prijavili su da su noćas nepoznata lica zapalili njihove automobile ispred kuća u kojima žive", saopšteno je iz policije.

Navedeno je da su vozila bila registrovana pre oko nedelju dana na takozvane RKS tablice.

"Na lice mesta su odmah izašle policijske i vatrogasne jedinice, a obavešten je i nadležni tužilac koji je slučaj okarakterisao kao podmetanje požara", zaključuje se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()