Dojave o bombama na Agronomskom i Tehničkom fakultetu u Čačku

Ovo je prvi slučaj dojave o bombama na fakultetima u Čačku.

29.03.2023. 13:06
  • Podeli:
policija srbija mup rs-63fb32660cf1d.webp Foto: MUP RS

 Agronomski i Tehnički fakultet u Čačku danas su evakuisali zaposlene i studente iz zgrada zbog dojava o postavljenim bombama.

"U 10:37 dobili smo iz Rektorata fakulteta obaveštenje da je u okviru univerziteta postavljena eksplozivna naprava jake razorne moći", rekao je dekan Agronomskog fakulteta Tomo Milošević i dodao da je uz dojavu prosleđen i preteći tekst.

On je istakao da su u skladu sa svim propisima odmah obaveštene nadležne službe.

"Iz PU u Čačku stigli su nakon 10 minuta i zajedno sa njima evakuisali smo studente i zaposlene u ovoj ustanovi. Napominjem da nije bilo panike", dodao je Milošević.

Ovo je prvi slučaj dojave o bombama na fakultetima u Čačku.

Jutros je upućena  dojava o postavljenim bombama i na Univerzitetu u Kragujevcu, a u posle kontradiverzionog pregleda policije ustanovljeno je da su dojave bile lažne.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()