Devojka iz taksija svedočila o masovnom ubici Urošu Blažiću

Devojka je slagala da je trudna kada je videla bombe u rukama masovnog ubice

30.05.2023. 12:56
  • Podeli:
Uroš Blažić MUP Srbije-6454afb2cae39.webp Foto: MUP Srbije

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu dva sata je svedočila devojka koja je bila u taksiju u trenutku otmice. Ona je na saslušanju rekla da je uspela da slaže otmičara Uroša B. da je trudna.

Kako se nezvanično saznaje, ona je to uradila kada je videla dve bombe u njegovim rukama.

Osumnjičeni za masakr kod Mladenovca taksistu i devojku u njemu oteo je 5. maja kod Malog Požarevca, nakon što je ubio 8. ljudi i ranio 14.

Uroš B. je kod Malog Požarevca zaustavio taksistu. Tada je uz pretnju dve bombe naredio da ga vozi do Vinjišta kod Kragujevca. Tamo mu se nalazio ujak kod koga se skrivao nakon zločina. U kolima je bila i devojka koja mu je rekla da je trudna. Uroš je seo na prednje sedište, a u ruci je imao bombu. Tada se obratio taksisti da će je, navodno, aktivirati, ako ne bude vozio gde mu je rekao, prenosi Telegraf.

Inače, reč je o iskusnom taksisti koji je tokom vožnje pričao sa Urošem i govori da će sve biti u redu i da će se on vratiti po njega, ako bude trebalo samo da "trudnicu" odveze do Uba.

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu uhapsila i njegovog oca R.B. kao i ujaka G.G. Oni se nalaze u pritvoru i za svu trojicu vodi se isti postupak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()