Ćerka Đorđa Balaševića prijavila partnera za nasilje u porodici: Jovana se oglasila nakon svega

Prema informacijama, Jovana je došla u stan u kom je živela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli

17.04.2023. 16:20
  • Podeli:
Jovana Balašević superstar tv-643d550db4afe.webp Foto: UNA

Glumica Jovana Balašević, ćerka poznatog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je u subotu svog vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, inače bivšeg predsednika Skupštine Grada Novog Sada, za nasilje u porodici.

"Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razumite me", rekla je ona za Blic.

Prema informacijama, Jovana je došla u stan u kom je živela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju.

 Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe.

Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi "psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči i da pije lekove."

Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloletne dece. Kako se saznaje iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mera zabrane prilaska, i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()