Modna dizajnerka Ivana Jurić otkriva kako se obući za važne događaje

Razgovarali smo sa hrvatskom modnom dizajnerkom Ivanom Jurić o tome kako se treba obući za važne događaje

Autor: Inka Perušić
Calendar 22.11.2022.
  • Podeli:

Odelo ne čini čoveka, ali odeća može reći mnogo toga o nama. Pre nego što progovorimo, ona govori da li imamo samopouzdanja ili smo suzdržani, vodimo li računa o detaljima ili smo potpuno modno flegmatični. 

Reporterka Inka Perušić razgovarala je sa hrvatskom modnom dizajnerkom Ivanom Jurić o tome kako se treba obući za važne događaje. 

„Haljine koje kreiram su veoma ženstvene, volim da istaknem struk. Sve izgleda seksi i profinjeno, lepo nosivo. Na prvi dejt treba obući haljine koje su uz telo, da budu seksi, ali da ne otkrivaju previše. Dovoljno zatvorena, ali seksi. Nikako ne treba nositi kratke haljine i dekoltirane, ali štikle definitivno da“, objašnjava dizajnerka. 

Svečane prilike iziskuju i svečanu garderobu. Takav događaj je i svadba, tako da je Ivana Jurić objasnila pred kamerama „Una, due, tre“ kako se obući za svadbu i šta bi to venčane kume trebalo da obuku za tu važnu priliku. 

„Prefinjene haljine, sa perjem, otvorena leđa, ali i uske haljine uz telo. Izbegavati svetle nijanse, puder roze i bež. Crvena nije zabranjena, savršeno stoji curama, a crno izgleda uvek elegantno i šlang, nije zabranjeno“, objašnjava ona i dodaje: 

„Za kume uvek duga haljina, da bude elegantna i da ne otkriva previše, ipak je tog dana mlada u centru pažnje, a ne kuma“, objašnjava Jurić. 

Kako se treba obući za subotnji izlazak saznajte u video prilogu.   
 

  • Podeli: