Ana Stanić: Neću pevati ponovo sa Srđanom pesmu 'Kralj kokaina'

Pevačku karijeru u grupi „Mobi Dik“ započela je u četvrtom razredu srednje škole, tada je snimila i prvi muzički spot.

Autor: Srđan Zelembaba
Calendar 22.11.2022.
  • Podeli:

Više od 20 godina pevačica Ana Stanić nije zapevala legendarni hit iz devedesetih „Kralj kokaina“. Nema naznaka ni da će to učiniti sa Srđanom Čolićem, frontmenom grupe „Mobi Dik“. 

„Mislila sam da će ta pesma biti strašna, da će nas svuda zabraniti. Bila sam protiv te pesme jedina u ekipi. Kada je pesma napravila uspeh, počela je štoc priča da kad ja kažem da nešto ne treba snimiti, da se to obavezno snimi. Srđan i ja smo nažalost završili u lošim odnosima i ne znam da li bismo to mogli da premostimo“, rekla je iskreno pevačica i rekla da je poziv pomirenja ipak postojao: 

„Dobila sam pre nekoliko godina poziv pomirenja, nisam ga prihvatila. Mislim da je šteta za tu muziku i karijeru, ali ljudski faktor je nepremostiv. Nemam nikakav poseban osećaj prema tim našim starim danima, kao prošli život“, rekla je ona pred kamerama „Una, due, tre“. 

Pevačku karijeru u grupi „Mobi Dik“ započela je u četvrtom razredu srednje škole, tada je snimila i prvi muzički spot. 

U solo karijeru se upustila 1998. godine, tada su mnogi govorili da njena muzika nije komercijalna i da neće daleko dogurati. Ipak, može se reći da su pogrešili, jer njena karijera i dalje traje. 

„Radila sam kako mislim da treba, taj moj prvi solo album bio je moja lična karta, nije me zanimao komercijalni uspeh. I to što se desio uspeh je samo plus, ali ja bih i dalje bila vrlo zadovoljna i da se nije desio“, kaže Ana Stanić. 

Šta je još pevačica imala da kaže našem Srđanu Zelembabi pogledajte u video prilogu. 

  • Podeli: