Počelo snimanje spektakularnog kviz-šoua 'Holivudiranje': Nikola Đuričko i VIP ekipa sjajno se zabavljaju na setu

Lekoviti smeh sa plemenitim ciljem - uskoro na UNA TV

  • Podeli:
NikolaĐuričkoHolivudiranje.jpg Foto: UNA

U bogatoj i kvalitetnoj ponudi koja nas očekuje od jeseni na Una televiziji, jedan od favorita publike zasigurno će biti šou svetskog glasa "Holivudiranje“ koji vodi naš proslavljeni glumac Nikola Đuričko.

Snimanje ovog jedinstvenog šou programa već je počelo, a naše mnogobrojne zvezde, učesnici kviza, sjajno se zabavljaju na setu. Đuričko nije samo briljantan voditelj već i odličan sudija i koordinator celog programa koji bez problema uvodi ekipe u pravila ovog neobičnog takmičenja. 

U uzavreloj, ali i opuštenoj, prijateljskoj i kućnoj atmosferi, poznate ličnosti podeljene su u dva tima i takmiče se u šest igara gde pokazuju potrebno znanje, muzičko umeće pa i fizičke veštine da bi osvojili poene koji im donose pobedu.

Osim što nam donose odličnu, lekovitu i drugačiju zabavu i smeh, poznate ličnosti učestvuju zbog još jednog divnog i plemenitog cilja – pobednička ekipa poklanja novac u humanitarne svrhe.

“Holivudiranje” je licencni šou program koji se sa velikim uspehom emituje već čitavu deceniju širom planete. Voditeljka američke verzije ove emisije Jane Lynch, nominovana je čak četiri puta i osvojila dva Emija kao najbolji domaćin jedne emisije u ovoj kategoriji.

Ono što je zanimljivo jeste da su emisiju su kreirali glumac/producent Šon Hejz (Džek iz čuvene serije Vil i Grejs) i producent Tod Miliner, a inspirisale su ih večernje zabave u stilu igara koje su obojica organizovali u svojim vilama. 

"Šon Hejz, tvorac serije, ima te ozloglašene večeri igara koje su toliko zabavne i na koje su dolazili najrazličitiji ljudi, a on ima mnogo zanimljivih ljudi u svom životu“, rekao je Linč za Hafington post. 

U jednom trenutku pomislili su da bi bilo dobro da ove kućne igre pretoče u TV šou i NBC je pristao. Holivudske zvezde obožavaju ovaj kviz i gotovo da nema poznate ličnosti iz sveta filma, muzike i sporta da nije bila deo ove urnebesne zabave.

Na veliku radost gledalaca, uskoro stiže i na UNA TV gde ćemo imati priliku da vidimo kako se i naše poznate ličnosti snalaze u ovim neobičnim igrama koje podsećaju na sjajnu kućnu zabavu.

  • Podeli:

Povezano