Jednostavan trik: Kako da pročitate poruku na WhatsApp-u a da je ne otvorite

Ponekad bismo hteli da pročitamo poruku ali da pošiljalac ne zna da smo je videli

13.03.2023. 20:11
  • Podeli:
whatsapp_iphone_aplikacije_pixabay.jpg Foto: Pixabay

U užurbanom svetu u kom živimo, gde dnevno primamo desetine poruka, ponekad je nemoguće odmah odgovoriti na sve, bez obzira na to koliko nam se pošiljalac sviđa.

S obzirom na to da mnogi ljudi smatraju nepristojnim pročitati poruku i ne odgovoriti na nju, pritisak da se odmah odgovori još više raste, prenosi Mirror.

Za one koji se osećaju uznemireno čim se pojavi oznaka da ste videli poruku, postoji rešenje i možda ćete dobiti malo vremena pre nego što budete morali da formulišete odgovor. Mnogi korisnici WhatsApp-a možda nisu svesni da poruke mogu da čitaju u celini, a da ih ne otvore, smanjujući tako nepotreban stres.

Prema kompaniji za upravljanje Android mobilnim uređajima AirDroid, da biste videli celu poruku, prvo treba dugo da pritisnete početni ekran i otvorite stranicu menija. 

Zatim bi trebalo da izaberete Vidžeti. Pronađite '4 k 2 WhatsApp' vidžet i prevucite ga na bilo koju svoju početnu stranicu, dugo pritisnite kada ga dodate da biste ga uvećali i videćete sve poruke koje još niste pročitali.

Ako ostavite ovaj prozor na svom mobilnom telefonu, on će uvek prikazivati poruke koje vam stignu na WhatsApp-u i tamo ćete uvek moći da ih pročitate u celini. 

Ovaj trik je nažalost namenjen samo korisnicima Androida. 

Međutim, korisnici Ajfona mogu izabrati da onemoguće prikazivanje da je poruka pročitana u samom WhatsApp-u, sprečavajući prijatelje, porodicu i saradnike da vide te plave štikle.

  • Podeli: