U korak sa konkurencijom: WhatsApp uvodi uređivanje poruka roku od 15 minuta

Opcija će postati dostupna u narednih nekoliko nedelja, a uređene poruke će biti označene pa će primaoci moći da vide da je njihov sadržaj izmenjen

23.05.2023. 09:19
  • Podeli:
whatsupp-shutterstock.jpg

Aplikacija WhatsApp korisnicima će omogućiti da uređuju poruke u roku od 15 minuta nakon slanja. Nova opcija se uvodi kako bi aplikacija išla u korak sa konkurentnim aplikacijama Viber, Telegram i Signal.

"Od ispravljanja jednostavne pravopisne greške do dodavanja dodatnog sadržaja poruci, uzbuđeni smo što ćemo vam doneti veću kontrolu nad vašim četovima. Sve što treba da uradite je da dugo pritisnete poslatu poruku i izaberete 'Uredi' iz menija do 15 minuta nakon slanja poruke", saopštila je kompanija, prenosi BBC.

Uređene poruke će biti označene kao takve, tako da će primaoci moći da vide da je sadržaj izmenjen. Usluga će postati dostupna u narednih nekoliko nedelja.

WhatsApp, globalno najpopularnija mobilna čet aplikacija, vlasništvo je američkog tehnološkog giganta – kompanije Meta, koji poseduje i društvene platforme Facebook i Instagram.

Prošle godine, mikrobloging platforma Twitter, u vlasništvu Elona Maska, saopštila je da svojim pretplatnicima daje mogućnost da uređuju svoje tvitove nekoliko puta u roku od 30 minuta nakon objavljivanja.

  • Podeli: