Žreb: Petrović protiv Kecmanovića otvara Dejvis kup

Srbija će igrati bez Novaka Đokovića, a u timu Norveške neće biti Kaspera Ruda

02.02.2023. 15:38
  • Podeli:
Miomir Kecmanović-63c668fc38eb1.webp Foto: Profimedia

Meč za plasman u grupnu fazu finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa između teniskih reprezentacija Norveške i Srbije počeće duelom između Andreje Petrovića i Miomira Kecmanovića, odlučeno je žrebom u Oslu.

Ovaj duel će biti odigran sutra od 18 sati u Oslu, a potom sledi meč između Norvežanina Viktora Đurasovića i srpskog tenisera Lasla Đerea.

U subotu od 14 sati prvi na teren izlaze dublovi. Norvešku će predstavljati Đurasović i Herman Hejeral, dok će za Srbiju igrati Nikola Ćaćić i Filip Krajinović

Potom će biti odigrana preostala dva meča u singlu, Đurasović - Kecmanović i Petrović - Đere.

Srbija će igrati bez Novaka Đokovića, a u timu Norveške neće biti Kaspera Ruda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()