VTA lista: Srpske teniserke slabije plasirane

Olga Danilović je nazadovala za tri mesta, Natalija Stevanović šest

19.09.2022. 09:52
  • Podeli:
aleksandra-krunic-foto-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić na objavljenoj VTA listi zauzima 82. poziciju što je u odnosu na prošlu listi pad za sedam mesta.

Krunićeva na 82. poziciji ima 734 boda.

Olga Danilović je nazadovala za tri mesta i sada je 160, dok je Natalija Stevanović pala za šest pozicija i trenutno je 177. teniserka sveta.

Poljakinja Iga Švjontek je ubedljivo prva na VTA listi sa 10.365 bodova, dok je druga Uns Džabir sa 5.090, a treća Estonka Anet Kontavejt sa 4.300.

Potom slede Paula Badoza iz Španije, Amerikanka Džesika Pegula i Grkinja Marija Sakari.

U Top 10 najboljih teniserki sveta nalaze se još Beloruskinja Arina Sabalenka, Amerikanka Koko Gof, Rumunka Simona Halep i Francuskinja Karolina Garsija.

Naredna VTA lista biće objavljena za nedelju dana.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()