Vilander: Pustite Đokovića da igra, a mi da uživamo u tom tenisu

Nikada nisam video takvu emociju nakon osvojene titule, on je nepravedno sumnjičen za različite nebitne stvari, rekao je legendarni teniser

29.01.2023. 16:15
  • Podeli:
Mats Vilander-63d68d1d2fbfc.webp Foto: Profimedia

Legendarni Šveđanin Mats Vilander izjavio je da bi svi trebalo da uživaju u igri Novaka Đokovića posle trijumfa srpskog tenisera na Australijan openu u Melburnu.

Đoković je deseti put u karijeri trijumfovao na Australijan openu, pošto je u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:3, 7:6 (7:4), 7:6 (7:5). Srpski teniser je osvojio 22. grend slem trofej.

"Nikada nisam video takvu emociju nakon osvojene titule, a osvojio je 22. grend slem. Zaista neverovatno sa kakvom željom igra sa 35 godina, mada nakupilo mu se nakon teškog perioda deportacije, pa povrede pri dolasku u Australiju. I nepravedno je konstatno sumnjičen za različite i nebitne stvari. Đoković je teniser i samo ga treba pustiti da igra, a mi da uživamo u tom tenisu", rekao je Vilander, koji je sada stručni komentator "Jurosporta".

Đoković će, u ponedeljak, preuzeti prvo mesto na ATP listi od Španca Karlosa Alkaraza. Srpski teniser će se po sedmi put u karijeri vratiti na prvo mesto ATP liste. Đoković će od ponedeljka započeti 374. nedelju na čelu liste najboljih tenisera sveta.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()