Srbiji sad potrebno čudo: Teniseri savladali Kanadu ali to nije kraj

Srbija je u prvom kolu poražena od Španije sa 3:0, a potom je savladala Južnu Koreju sa 2:1.

17.09.2022. 21:33
  • Podeli:
gojo_Profimedia.jpg Foto: Profimedia

Teniseri Srbije savladali su danas Kanadu 2:1 u meču trećeg kola B grupe Dejvis kupa u Valensiji, ali za plasman u četvrtfinale potrebno im je "čudo", odnosno pobeda Južne Koreje sutra protiv Španije.

Laslo Ðere doneo je Srbiji vođstvo od 1:0 pobedom nad Gabrijelom Dijaloom 6:2, 6:2, a izjednačili su Kanađani posle trijumfa Feliksa Ože-Alijasima protiv Miomira Kecmanovića 6:3, 6:3.

Kanađani su tim poenom izborili plasman u četvrtfinale, odnosno završni turnir u Malagi, pa su predali dubl na samom početku meča Kecmanovića i Filip Krajinovića protiv Vaseka Pospišila i Ože-Alijasima, zbog povrede Pospišila.

Španija i Južna Koreja sastaju se sutra od 16 sati, a Špance pobeda vodi na završni turnir.

Srbija je u prvom kolu poražena od Španije sa 3:0, a potom je savladala Južnu Koreju sa 2:1.

Završni turnir Dejvis kupa (četvrtfinale, polufinale i finale) igraće se u Malagi od 24. do 27. novembra, a na njemu će učestvovati po dve najbolje rangirane selekcije iz svake od četiri grupe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()