Rolan Garos: Đoković igra prvi u večernjem terminu

Srpski i mađarski teniser odigrali su četiri međusobna duela u karijeri

31.05.2023. 08:00
  • Podeli:
novak_djokovic_srpskaopen-64400e187e351.webp Foto: AP/Radivoje Pavicic/Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković igraće u sredu od 20.15 protiv Mađara Martona Fučoviča u 2. kolu Rolan Garosa, saopštili su organizatori.

Ovaj meč je planiran kao prvi duel u večernjoj sesiji na terenu "Filip Šatrije". Đoković je treći teniser sveta, dok je Fučovič 83. na ATP listi.

Srpski i mađarski teniser odigrali su četiri međusobna duela u karijeri, a Đoković je dobio sva četiri duela.

Pobednik duela između Đokovića i Fučoviča igraće u trećem kolu Rolan Garosa sa boljim iz meča Alehandro Davidovič Fokina (Španija) - Luka van Eš (Francuska).

Nagradni fond Rolan Garosa iznosi 49,6 miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()