Novak Đoković sezonu počinje u Adelajdu

Srpski teniser će od 19. do 24. decembra učestvovati na prvom izdanju egzibicionog turnira "Svetska teniska liga" u Dubaiju

30.11.2022. 18:57
  • Podeli:
Novak Đoković_Tanjug-1668462453638.webp Foto: Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković potvrdio da će novu sezonu početi na ATP turniru u Adelajdu, koji startuje drugog januara 2023. godine, objavio je peti igrač sveta na svom zvaničnom sajtu.

Đoković će od 19. do 24. decembra učestvovati na prvom izdanju egzibicionog turnira "Svetska teniska liga" u Dubaiju. Na turniru će učestvovati 16 tenisera, koji će biti podeljeni u četiri grupe, a igraće se mečevi u singlu i miks dublu. 

Srpski teniser će biti deo "Falkons" tima zajedno sa Grigorom Dimitrovim, Paulom Badosom i Arinom Sabalenkom

ATP turnir u Adelajdu će biti održan od 2. do 8. januara naredne godine. Ovaj turnir će najboljem srpskom teniseru biti priprema za Australijan open, koji je na programu u Melburnu od 16. do 29. januara 2023.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()