Novak Đoković igra i dubl u Tel Avivu

Štajn tvrdi da će Erlih na turniru u Tel Avivu okončati igračku karijeru

18.09.2022. 12:43
  • Podeli:
Novak Đoković1.jpg Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković igraće na ATP turniru u Tel Avivu i u dubl konkurenciji, objavio je poznati američki novinar Mark Štajn.

Ðoković je pre nekoliko dana najavio da će igrati u Izraelu u singlu. On će u dublu igrati sa izraelskim teniserom Jonatanom Erlihom, koji je ujedno i selektor Dejvis kup reprezentacije te zemlje.

Ðoković i 45-godišnji Erlih su 2010. godine osvojio ATP turnir u Kvinsu u konkurenciji dublova.

To je jedina jedina titula srpskog tenisera u dubl konkurenciji.

Štajn tvrdi da će Erlih na turniru u Tel Avivu okončati igračku karijeru.

Ðokoviću će nastup u Izraelu biti prvi zvanični turnir posle osvajanja Vimbldona.

ATP turnir u Tel Avivu biće odigran od 26. septembra do 2.oktobra, a učešće su najavili Argentinac Dijego Švarcman, Hrvat Marin Čilić, Rusi Karen Hačanov i Aslan Karacev...

Ðoković će pre nastupa u Izraelu igrati na Lejver kupu u Londonu od 23. do 25. septembra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()