Lejver kup: Nadal se povukao, Đoković doneo prednost

Mesto španskog tenisera u timu popunio je Kameron Nori

24.09.2022. 23:35
  • Podeli:
Novak Đoković u Londonu-1664055326380.webp Foto: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Lejver kupa u Londonu, a njegovo mesto u Timu Evrope zauzeo je Britanac Kameron Nori, koji je poražen od Amerikanca Tejlora Frica sa 6:1, 4:6, 10:8.

Prethodno je Italijan Mateo Beretini savladao Feliksa Ože-Alijasima iz Kanade sa 7:6 (11), 4:6, 10:7, pa su sada Tim Evrope i Ostatak sveta izjednačeni sa po četiri pobede.

Međutim, najbolji srpski teniser Novak Ðoković savladao je u singlu Amerikanca Frensisa Tijafoa sa 6:1, 6:3 i doneo prednost Timu Evrope. Bio je to prvi Đokovićev meč od finala Vimbldona. 

Rafael Nadal je u subotu uveče bio deo oproštajnog meča slavnog Švajcarca Rodžera Federera, koji se povukao iz tenisa, a njih dvojica su poražena u dublu od Džeka Soka i Frensisa Tijafoa iz SAD sa 4:6, 7:6 (2), 11:9.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()