Ðoković: Spreman sam i motivisan za trijumf u Astani

U četvrtfinalu ATP turnira serije 500 najbolji srpski teniser će u petak igrati protiv Rusa Karena Hačanova

06.10.2022. 21:02
  • Podeli:
Novak Đoković_Tanjug-1664551829502.webp Foto: Tanjug

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković kaže da je prezadovoljan plasmanom u četvrtfinale ATP turnira serije 500 u Astani.

Ðoković je u osmini finala pobedio Holanđanina Botika van de Zandšulpa sa 6:3, 6:1, za samo 71 minut.

"Servis je odlično funkcionisao, to mi je bilo potrebno da se izvučem iz problema. Kada je bila brejk lopta za njega, krenuo sam napred. U tim trenucima sam odigrao odličan meč. U drugom setu sam bolje čitao njegov servis i ulazio u teren. Pokušavao sam da mu oduzmem komfor na terenu", rekao je Ðoković po završetku meča.

Novak će sutra u četvrtfinalu turnira u Astani igrati protiv ruskog tenisera Karena Hačanova.

"Moja sezona je drugačija od bilo kada bilo čije, ne poredite me sa drugim teniserima. Definitivno sam fizički spreman i mentalno motivisan da prođem dobro", poručio je srpski teniser.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()