Đoković bi mogao da igra na Ju Es openu

Ako bude potvrđen datum ukidanja vanredne situacije u SAD granice bi bile otvorene i za nevakcinisane protiv korona virusa

31.01.2023. 11:35
  • Podeli:
ivanisevic - novak  reuters-63d8d58baac5a.webp Foto: Reuters

Prvi teniser sveta Novak Đoković mogao bi ove godine da zaigra na Ju Es open nakon najnovijih odluka američkih vlasti.

Administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena, najavila je da će 11. maja ukinuti vanredno situaciju proglašenu 2020. godine zbog epidemije korona virusa. Ukidanje vanrednog stanja podrazumevalo bi i ukidanje obavezne vakcinacije za svakoga ko želi da uđe u SAD.

Ako bude potvrđen datum ukidanja, Đoković bi mogao učestvuje na poslednjem grend slemu sezone.

Đoković je u nedelju osvojio 10. titulu na Austalijan openu, pošto je u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u setovima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()