Beker: Novakov san je da postane najbolji svih vremena

Ali zbog Federera je tenis postao globalni sport, rekao je nekadašnji vrhunski teniser i trener

31.01.2023. 10:03
  • Podeli:
becker-  novak  profimedia-63d81ed092366.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković ponovo je na vrhu ATP liste. Protekli vikend je osvojio svoj deseti Australijan open što je ukupno 22. grend slem u sezoni, čime se izjednačio s Rafaelom Nadalom na večnoj listi.

Đokovićev bivši trener, teniski velikan Boris Beker, komentarisao je taj razvoj.

"Novak ima 35 godina i njegov je san da postane najbolji teniser svih vremena. Čak i kao dete je to govorio. Ali svet nije vidio nikoga kao što je Federer. On je igrao toliko savršeno da ne verujete da je to moguće. Zbog njega je tenis globalni sport", rekao je Beker u razgovoru za Eurosport.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()