Aleksandra Krunić predala meč, nedostajao gem za trijumf

Krunićeva je meč predala zbog povrede

24.09.2022. 13:54
  • Podeli:
aleksandra-krunic-foto-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Srpska teniserka Aleksandra Krunić predala je danas meč kvalifikacija za turnir u Talinu Nemici Evi Lis u drugom setu pri vođstvu 6:4, 5:4, pred gem u kom je trebalo da servira za trijumf.

Razlog je bila povreda kolena, a Lis će se za ulazak u glavni žreb turnira serije 250 u Talinu boriti sa Slovakinjom Viktorijom Kuzmovom.

Ukupan nagradni fond turnira u Estoniji, koji se igra na tvrdoj podlozi u dvorani, iznosi 251.750 dolara.

Krunićeva se nalazi 85 mesta više na listi od Nemice Lis pa je sa svog 82. mesta na listi bila favorit.

Ipak, povreda je bila jača od pobede,

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()