Sjajna partija Cicipasa: Grčki as u trećem kolu Rolan Garosa

On će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela Dijega Švarcmana i Nuna Borgesa

31.05.2023. 13:42
  • Podeli:
Stefanos Cicipas-64746a15d61f7.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena/Tanjug

Grčki teniser Stefanos Cicipas pobedio je Roberta Karbaljesa Baenu sa 3-0 u setovima i prošao u treće kolo Rolan Garosa.

Stefanos Cicipas je 5. igrač sveta i Karbaljes Baena mu nije bio težak protivnik pošto ga je savladao rezultatom 6:3, 7:6, 6:2 za nešto više od dva sata igre.

Grčki as će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela Dijega Švarcmana i Nuna Borgesa.

Prvi set je Cicipas dobio sa tri izgubljena gema, dva brejka i odličnim servisom koji mu je doneo dva asa uz oko 70% uspešnosti prvog servisa.

Drugi set je bio daleko teži po Cicipasa, pošto je morao da igra taj-brejk, a tu smo videli po dva brejka na dve strane i uz 7:4 u taj brejku Cicipas je imao 6:3, 7:6 i lepu prednost.

U trećem setu Karbaljes Baena je bio potpuno razbijen. Cicipas mu je dozvolio samo dva gema i na kraju ubedljivo prošao u treće kolo Rolan Garosa dobivši treći set rezultatom 6:2 uz dva brejka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()