Peti put u nizu: Tadić ponovo MVP u Holandiji

Srpski reprezentativac puni u novembru 35 godina

31.05.2023. 17:21
  • Podeli:
Dušan Tadić-63f4ccec113c4.webp Foto: Profimedia

Dušan Tadić je zlatnim slovima upisan u istoriji Ajaksa, iako je tu "samo" pet sezona.

Ove godine je često bio osporavan od strane svojih navijača zbog nešto slabije forme, međutim statistički je pokazao da i dalje ima vrlo visok doprinos u igri svog tima.

Sa 11 golova i 18 asistencija ponovo je najbolji igrač Eredivizije, baš kao što je to bio slučaj tokom protekle četiri godine.

Zaista imponzantan podatak imajući u vidu da Tadić u novembru puni 35 godina i da je u svakoj takmičarskoj godini beležio dabl-dabl.

Od dolaska u Amsterdam reprezentativac naše zemlje je u svim takmičenjima odigrao 241 meč, postigao 105 golova i asistirao za još 112.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()