Ulaznice za NFL meč u Minhenu prodate za 55 minuta

Dobili smo oko tri miliona zahteva za karte, a prodali bi 40 stadiona da smo mogli, rekao je Bert Gosper

25.09.2022. 23:45
  • Podeli:
NFL-1664113487080.webp Foto: Profimedia

Ulaznice za meč Nacionalne lige američkog fudbala (NFL) između Tampa Beja i Sijetla, koji će biti odigran 13. novembra u Minhenu na Alianc areni, rasprodate su za samo 55 minuta, izjavio je šef NFL za Evropu Bret Gosper, prenosi "Dejli mejl".

Utakmica NFL lige će prvi put, u istoriji ovog sporta, ove jeseni biti odigrana u Nemačkoj, a Gosper tvrdi da niko nije očekivao toliko interesovanje za ulaznice.

On je podsetio da se godinama mečevi NFL lige igraju u Evropi, ali samo u Londonu.

"Dobili smo oko tri miliona zahteva za karte, a prodali bi 40 stadiona da smo mogli. Svakog sekunda u onlajn redu za ulaznice bilo je 80.000 ljudi. Predstavnici tiketmastera su nam saopštili da njihovi tehničari nikada nisu doživeli takav interes za neki događaj", rekao je Gosper.

On je istakao da je u Nemačkoj veliko interesovanje za utakmice NFL lige.

"Bajern je bio izuzetno kooperativan i omogućio nam je da na njegovom stadionu organizujemo spektakl. Biće utakmica i u Frankfurtu, ali za sada nemamo planove za druge zemlje. Međutim, otvoreni smo za razgovore ako postoji interesovanje", dodao je on.

Čelnici NFL-a su 2018. potpisali ugovor sa Totenhemom na 10 godina i obavezali su se da organizuju dve utakmice godišnje na stadionu u Londonu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()