Tucak pred finale: Hemija je ključ svega, a mi smo tu uspeli

Selektor vaterpolista Hrvatske citirao je selektora košarkaša Srbije pred meč za evropsko zlato

09.09.2022. 13:50
  • Podeli:
Tucak_Marko Lukunic_PIXSELL.jpg Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Selektor hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak citirao je selektora srpskih košarkaša Svetislava Pešića uoči finala Evropskog prvenstva sa Mađarskom, prenose hrvatski mediji.

Pešić je početkom avgusta na startu priprema srpskih košarkaša za EP izjavio da "tim ne čini 12 najboljih, već 12 igrača koji se slažu".

"Ne znam da li se sećate mojih reči, ali rekao sam da se jedna utakmica može dobiti napadom. Međutim, ceo turnir se dobija odbranom. To su neki aksiomi sporta, kao što je rekao veliki srpski košarkaški trener Svetislav Pešić: Reprezentaciju ne čini, u ovom našem slučaju, 13 najboljih vaterpolista, nego 13 igrača, koji međusobno najbolje funkcionišu. Hemija je ključ svega, a mi smo to uspeli", rekao je Tucak, prenosi "Indeks".

Hrvatski vaterpolisti će u subotu u finalu EP igrati protiv Mađarske.

Košarkaška reprezentacija Srbije će se u nedelju u Berlinu u osmini finala EP sastati sa Italijom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()