Stevan Mićić bronzom se upisao u istoriju srpskog rvanja

Peta medalja za Srbiju na Svetskom prvenstvu.

17.09.2022. 18:39
  • Podeli:
stefan mičić rvanje olimpijski savez srbije.jpg Foto: Olimpijski savez Srbije

Srpski rvač Stevan Mićić osvojio je danas bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu koje se održava u Beogradu, savladavši u kategoriji do 57 kg Rajnerija Andreu Ortegu iz Kube sa 7:1.

Mićić je na taj način ušao u istoriju srpskog rvanja kao prvi takmičar koji je osvojio odličje u slobodnom stilu na šampionatima sveta.

Bila je ovo peta medalja za Srbiju na SP u Beogradu,

Prethodno su zlata u grčko-rimskom stilu osvojili Mate Nemeš, Ali Fejzolah Arsalan, Zurab Datunašvili i Sebastijan Nađ.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()