Srpski rvač Ali Arsalan prvak sveta

Zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Beogradu osvojio je reprezentativac Srbije

11.09.2022. 21:49
  • Podeli:
Ali Arsalan.jpg Foto: Vladimir Sporcic / Tanjug

Srpski reprezentativac u rvanju grčko-rimskim stilom Ali Arsalan osvojio je titulu prvaka sveta, u kategoriji do 72 kg, pošto je u finalu Svetskog prvenstva u Beogradu pobedio Ulvija Ganizadea iz Azerbejdžana rezultatom 7:4.

Naturalizovani Iranac, koji se takmiči pod srpskom zastavom, prethodno je u polufinalu ubedljivo savladao Francuza Ibrahima Ganema.

Na putu do finala bio je bolji i od Andreja Kulika iz Ukrajine, Roberta Friča iz Mađarske i Kristupasa Slijeve iz Litvanije.

Arsalanu je ovo druga medalja ove godine za Srbiju, nakon što je osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()