Skandal uoči Superboula: Igrač optužen za silovanje i otmicu

Zločin je odmah prijavljen, a šerif američkog okruga sproveo je istragu

02.02.2023. 14:53
  • Podeli:
Super_Bowl_foto_YT-63db86be10e7b.webp Foto: YouTube

Igrač Filadelfije Igls Džoš Sils (25) optužen je za silovanje i otmicu samo deset dana pre odlaska tima na NFL Superboul koji je na programu 12. februara.

Velika porota Opšteg suda okruga Guernsey optužila je 25-godišnjeg Silsa po jednoj tački za silovanje i po jednoj za otmicu. U optužnici se navodi da se Sils u decembru 2019. upustio u seksualnu aktivnost koja nije bila dobrovoljna i držao je žrtvu protiv njene volje.

Zločin je odmah prijavljen, a šerif okruga je proveo istragu.

Silsu je izdan poziv da se pojavi pred sudom za zajedničke optužbe okruga 16. februara, četiri dana nakon što će u finalu Superboula snage odmeriti Filadelfija Igls i Kanzas Siti Čivsi.

Napadač je ove sezone upisao samo jedan nastup i to protiv Arizona Kardinalsa, a tim Igrlsa je stigao 2022. kao nedraftovan slobodni igrač.

Univerzitetsku karijeru proveo je na Oklahoma stejtu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()