RK Crvena zvezda predstavila tim za novu sezonu

Atmosfera je fenomenalna, svi smo kao velika porodica, kaže kapiten Draško Nenadić

23.09.2022. 16:04
  • Podeli:
Tim RK Crvena zvezda-1663945393332.webp Foto: Strahinja Aćimović / Tanjug

Rukometni klub Crvena zvezda predstavio je zvanično ekipu za predstojeću sezonu u sali Sportskog društva Crvena zvezda.

Crveno-beli rukometaši, koje predvodi trener Ratko Ðurković, savladali su u 1. kolu Arkus lige Dinamo iz Pančeva sa 35:33.

"Sezonu smo počeli pobedom protiv Dinama iz Pančeva. Imali smo dobre uslove za rad, nadam se da će tako biti i u nastavku sezone i da ćemo biti ispraćeni i od uprave i od navijača. Imamo ambicije koje su visoke, želim svima dobro zdravlje i rezultate", rekao je trener RK Crvena zvezda Ratko Ðurković.

Imao je šta da kaže i kapiten Draško Nenadić, naglasivši kakva je atmosfera u timu:

"Odradili smo kvalitetne pripreme. Atmosfera je fenomenalna, svi smo kao velika porodica i drago mi je što je uz nas bio veliki broj navijača. Idemo korak po korak, očekuje nas sledeći meč u Kragujevcu".

Dragan Škrbić, predsednik UO RK Crvena zvezda istakao je da će klub kao celina nastaviti da raste.

"Čestitam ekipi na uspešnom startu i nadamo se da će tako biti i naredne sezone. Znamo da neće biti lako, daćemo sve od sebe da rastemo kao klub i da Zvezda bude ono što zaslužuje. Pristup prema dresu i Zvezdi biće na vrhunskom nivou", izjavio je Škrbić.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()