Odbojkašice Srbije startovale porazom u Ligi nacija

Srbija drugi meč u Ligi nacija igra u četvrtak od 19 časova protiv domaćina turnira Turske

31.05.2023. 21:23
  • Podeli:
odbojka-foto-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Odbojkašice Srbije startovale su takmičenje u Ligi nacija u Antaliji porazom od selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Amerikanke su pobedile ekipu Đovanija Gvidetija rezultatom 3:2 (25:20, 19:25, 21:25, 25:21, 15:12).

U meču punom preokreta Srpkinje su i bez odsutnih Tijane Bošković i Maje Ognjenović uspele da se podignu posle gubitka prvog seta, ali nisu uspele da zadaju završni udarac Amerikankama kad su povele 2:1.

Najviše poena Srbiji, čak 19, donela je Ana Bjelica, 15 je osvojila Bianka Buša, 13 Maja Aleksić, a 12 Sara Lozo. U pobedničkom timu su najbolje bile Andrea Druz sa 25 poena, Ejveri Skiner sa 19, Kalia Lanijer sa 16 i Brion Batler sa 13 poena.

Srbija drugi meč u Ligi nacija igra u četvrtak od 19 časova protiv domaćina turnira Turske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()