Odbojkašiće počinju Svetsko prvenstvo protiv Kanade

TIm Danijelea Santarelija dve utakmice u gupi igraju u Holandiji, a naredne tri u Poljskoj

25.09.2022. 08:53
  • Podeli:
odbojka-foto-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Odbojkašice Srbije, odbranu titule osvojene na Svetskom prvenstvu pre četiri godine u Japanu, počeće u nedelju od 20 časova duelom sa Kanadom, u holandskom Arnemu, u okviru C grupe.

Rival izabranicama selektora Danijelea Santarelija u 2. kolu biće Bugarska, u ponedeljak od 16.00, takođe u Arnemu, a zatim sledi selidba u poljski Lođ.

Reprezentativke Srbije u Poljskoj će igrati protiv Nemačke 29. septembra (16.00), Kazahstana 30. septembra (13.00) i SAD 1. oktobra (19.00).

Po četiri prvoplasirane ekipe iz svake od četiri grupe izboriće plasman u drugu fazu turnira u kojoj će selekcije biti smeštene u dve grupe od po osam timova.

Po četiri najbolje plasirane reprezentacije iz novoformiranih grupa učestvovaće u četvrtfinalu 11. oktobra.

Polufinala su zakazana za 12. i 13. oktobar, a meč za treće mesto i finale igraće se 15. oktobra u holandskom Apeldornu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()