Odbojkašice i odbojkaši Srbije dobili rivale na Evropskom prvenstvu

Ženske selekcije igraju od 15. avgusta do 3. septembra, dok se muške sastaju od 28. avgusta do 16. septembra

24.01.2023. 15:32
  • Podeli:
Odbojkašice Srbije pehar_FIVB-1665867685657.webp Foto: FIVB

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) saopštila je satnicu mečeva Evropskog prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Srbija će na EP za odbojaše igrati u grupi A sa Italijom, Švajcarskom, Belgijom, Estonijom i Nemačkom.

Selekcija Srbije će prvi meč na EP odigrati 30. avgusta od 21 sat sa Švajcarskom, a dan kasnije Srbija će od 18 časova igrati sa Belgijom. Srbija i Italija će igrati 1. septembra od 21 sat. Mečeve prva tri kola naša selekcija će igrati u Peruđi. Srbija će se 4. septembra od 18 sati u Ankoni sastati sa Estonijom, a dan kasnije Srbija će u 21 čas igrati sa Nemačkom. 

EP će biti održano od 28. avgusta do 16. septembra u Italiji, Bugarskoj, Izraelu i Severnoj Makedoniji.

CEV je saopštila i satnicu EP za odbojkašice, koje će biti održano od 15. avgusta do 3. septembra u Italiji, Nemačkoj, Estoniji i Belgiji. Odbojkašice Srbije igraće u grupi sa Ukrajinom, Slovenijom, Poljskom, Mađarskom i Belgijom. 

Naša selekcija će sve mečeve igrati u Gentu. Srbija će u 1. kolu igrati sa Ukrajinom od 17 sati, a u isto vreme dva dana kasnije sa Slovenijom. Srbija i Poljska će u trećem kolu igrati 21. avgusta od 17 časova. Naša selekcija će 23. avgusta igrati sa Mađarskom od 20 sati, a dan kasnije, takođe od 20 časova sa Belgijom. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()