Novi Beograd se plasirao u polufinale vaterpolo Lige šampiona

Novi Beograd, prošlogodišnji finalista, igraće sutra u polufinalu protiv Barselonete koja je ranije danas savladala dubrovački Jug

31.05.2023. 20:09
  • Podeli:
Vaterpolo_VK Novi Beograd_VK Partizan_Foto Tanjug Jadranka Ilić-63d56c10273d8.webp Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su se u polufinale završnog turnira vaterpolo Lige šampiona pošto su danas u četvrtfinalu pobedili Olimpijakos rezultatom 13:11 (4:2, 2:4, 3:1, 4:4).

Srpski klub je ka pobedi predvodio Španac Alvaro Granados sa pet golova, a po dva su postigli Radomir Drašović i Grk Angelos Vlahopulos.

Na golu domaće ekipe briljirao je golman iz Brazila Žoao Pedro Fernandeš.

Kod Olimpijakosa su najefikasniji bili Mađar Đerđi Marton Vamos, Aleksandros Papanastiu i Filip Filipović sa po tri pogotka, uz napomenu da je srpski vaterpolista šutirao čak devet puta ka gol Novog Beograda.

Novi Beograd, prošlogodišnji finalista, igraće sutra u polufinalu protiv Barselonete koja je ranije danas savladala dubrovački Jug (11:9).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()