Brane titulu: Rukometaši Danske prvi finalisti Svetskog prvenstva

U drugom polufinalu od 21 sat sastaju se selekcije Francuske i Švedske

27.01.2023. 20:30
  • Podeli:
Rukometaši Danske_polufunale_pobeda_Foto Reuters-63d4285f1fed5.webp Foto: Reuters

Rukometaši Danske pobedili su danas selekciju Španije 26:23 (15:10) i plasirali se u finale Svetskog prvenstva gde će braniti titulu.

Najefikasniji u pobedničkoj selekciji bili su Simon Pitlik sa šest i Magnus Jensen sa pet golova. U reprezentaciji Španije istakli su se Aleks Dušebajev koji je postigao šest golova i Feran Sole sa pet.

U drugom polufinalu sastaju se selekcije Francuske i Švedske od 21 sat.

Nemačka je ranije danas posle produžetaka pobedila Egipat sa 35:34 i plasirala se u doigravanje za petu poziciju, dok je Norveška slavila protiv Mađarske sa 33:25 i obezbedila šansu da se bori za sedmu poziciju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()